Future Brunch

Future Brunch ...ahol formáljuk a jövőt

Fontosnak tartja azt, hogy a munkavállalók ne csak a munkahelyet lássák a vállalatban? Jó eszköznek tartja ehhez a vállalati önkéntességet és partnereket keres?
Van már tapasztalata e téren, és nyitott az új gondolatokra?
Ha bármelyik kérdésre igennel válaszolt, rendezvényünk Önnek szól!
Kíváncsiak vagyunk az észrevételeire, véleményére, jöjjön el és osszuk meg együtt a tapasztalatokat!
Meghívó elérhető ide kattintva!



LinkedIn

Csatlakozzon!
LinkedIn Future Brunch
Ahol egész évben formáljuk a jövőt!

Future brunch
Mobirise Website Builder

“A megtartás az új toborzás” az elmúlt évek HR mottója lett ez a mondat. Korábban sokkal inkább kifelé irányult munkáltatói márkaépítés kommunikációja, azonban világossá vált, hogy főként a kvalifikált munkakörökben inkább számít, hogy bánunk a munkavállalókkal, milyen lehetőségeket látnak maguk előtt a fejlődésre, önmegvalósításra, közös célok elérésére. ››››

Munkáltatói brand
Mobirise Website Builder

Vannak területek, ahol szinte már jellemző, hogy a befutott szakemberek - talán nem is annyira - hirtelen kiszállnak, pályát módosítanak, akár egészen más területen folytatják.
Találkozott már ezzel a jelenséggel? A tuti receptet nem ismerjük, de vannak ötleteink, és ha együtt gondolkodunk, úgy tudjuk az eszközöket formálni, hogy valódi kérdésekre valódi válaszokat adjunk. ››››

Elkötelezettség
ERŐforrás

Mikor erőforrásra gondolunk, hajlamosak vagyunk kézzel fogható, anyagi javakra asszociálni, pedig többet is jelent(het) ez a szó! 
Mi lenne, ha a jövőben nemcsak a megúszásra játszanánk, hanem arra törekednénk, hogy virágzó együttműködések keretében alkossunk és tegyük élhetőbbé, sőt jobbá társadalmunkat? ›››


ERŐforrás
ERŐforrás

Hogy számoljunk a jövővel, mikor öt lépéssel előre kellene néznünk úgy, hogy még a következőben sem lehetünk biztosak?
Kutatások ezrei elemzik a generációs különbségeket, a motiváció változását. Mit tehet ehhez hozzá egy portál az önkéntességről? Mire van szükség, hogy a vállalati cafeteria része legyen a "világmegváltás? ››››

Jövők kutatása

Találkozzunk 2022. június 28-án
alakítsuk együtt Magyarország CSR kultúráját,
hisz tudjuk, hogy az integrált felelősségvállalási gondolkodásmód hatékony eszköz a vállalati arculat és a munkáltatói brand formálásában.


Tervezett program 

Future Brunch

Alternatív World Café

10.20-12.00 óra

Mobirise Website Builder
 Skill & Will
...a nagy páros

A motiváció kihívásai a HR területén, mi kell az örömteli vállalati önkéntes programhoz?
Kihez szóljon és milyen céllal?
Kuremszki Andrea, HAT Alapítvány, 
Simon Kata, PWC 

World Café
A CSR valósága és lehetőségei

People – profit – planet a jövő vezetői szemében.
Hogyan csatlakoznak az elvek és a gyakorlat?
dr. Révész Éva,
IFUA Nonprofit Partner
Bognár-Szilárd Boglárka, Erzsébet Ifjúsági Alap

World Café
Nonprofit
profin

Hogy legyen rentábilis a társadalmi vállalkozás?
Hogy tud kapcsolódni a szakmai önkéntesség a fejlesztéshez?
Nagy Anna, Egyszülős Központ
Misley Fanni, Erste Bank

World Café
 Két világ. Vagy mégsem?

Hogy működjünk együtt?
Módszerek a két szektor közös nyelvének kialakítására

Hegedüs Réka, Otthon Segítünk Alapítvány,
Erdélyi Zoltán, Morgan Stanley

“A megtartás az új toborzás” az elmúlt évek HR mottója lett ez a mondat.
Korábban sokkal inkább kifelé irányult munkáltatói márkaépítés kommunikációja, azonban világossá vált, hogy főként a kvalifikált munkakörökben inkább számít, hogy bánunk a munkavállalókkal, milyen lehetőségeket látnak maguk előtt a fejlődésre, önmegvalósításra, közös célok elérésére.
A vállalati polgárság elméletének gyakorlattá formálása a CSR egyik fontos feladata, hiszen a vállalatnak, mint entitásnak nincsenek céljai, a célokat az érintettek fogják meghatározni és főként megvalósítani.
Könyvtárnyi irodalma van az elköteleződés elősegítésének. Mi alapján válasszunk?
Benchmarkoljunk együtt!

Vannak területek, ahol szinte már jellemző, hogy a befutott szakemberek - talán nem is annyira - hirtelen kiszállnak, pályát módosítanak, akár egészen más területen folytatják.
Találkozott már ezzel a jelenséggel?
Herzberg higiénés és motivációs elmélete, Pink 3.0 motivációja - és még hosszan sorolhatjuk az elméleti hátteret - mind új feladatokat és egyben új lehetőségeket nyújtanak.
Mit tegyünk az elköteleződés csökkenéséből fakadó kiégés ellen, van arra lehetőségünk, hogy a javunkra fordítsuk ezt a jelenséget?
Aki megtalálja a kiégés valódi ellenszerét, sokat nyer! 
A tuti receptet nem ismerjük, de vannak ötleteink, és ha együtt gondolkodunk, úgy tudjuk az eszközöket formálni, hogy valódi kérdésekre valódi válaszokat adjunk.

Mikor erőforrásra gondolunk, hajlamosak vagyunk kézzel fogható, anyagi javakra asszociálni, pedig többet is jelent(het) ez a szó!
Mi lenne, ha a jövőben nemcsak a megúszásra játszanánk, hanem arra törekednénk, hogy virágzó együttműködések keretében alkossunk és tegyük élhetőbbé, sőt jobbá társadalmunkat?
Azt már tudjuk, hogy egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha megfelelően tud gazdálkodni minden erőforrással, de mikor társadalmi felelősségvállalásra kerül a sor valahogy sokszor elfelejtjük számba venni munkavállalóink készségeit és kompetenciáit, az általuk birtokolt know-how-t, és sokszor inkább fizikai munkával próbáljuk kivenni részünket CSR-ból és "letudni" a társadalmi felelősségvállalás “feladatát”.
Mi kell ahhoz, hogy munkavállalóinknak ne legyen nyűg az önkéntesség?
Választhasson az óvoda kerítésének lefestése vagy aközött, hogy saját tudásából olyat adjon vissza a társadalomnak, amiben jó, amit szeret csinálni, amit nem érez megterhelőnek?
Futurisztikusnak tűnik? Pedig nem kell hogy az legyen!
Alkossunk együtt!

Hogy számoljunk a jövővel? Mit tegyünk, ha öt lépéssel előre kellene néznünk úgy, hogy még a következőben sem lehetünk biztosak?
Kutatások ezrei elemzik a generációs különbségeket, a motiváció változását. Mit tehet ehhez hozzá egy portál az önkéntességről?
Mire van szükség, hogy a vállalati cafeteria része legyen a "világmegváltás? És ha megtörténik, segít?
Milyen eszközökkel térképezhetjük fel a munkavállalóink belső motivációit? Vannak ötleteink, segíti az elköteleződést, milyen eszközzel kutathatjuk ki a jövő titkait...
Ha együtt gondolkodunk, messzebbre jutunk!

Szóljon bele!

Az Önkéntes piactér célja, hogy támogassa a hazai önkéntességet ERŐforrást nyújtva a fontos ügyekért dolgozó civil szervezeteknek.
Tegye hozzá az ötleteit!

Jelentkezés lezárult

Az adatokat a programmal kapcsolatos információk elküldésére használjuk.
A rendezvényen a befogadó képesség miatt csak regisztrációval lehet résztvenni, a jelentkezés csak visszaigazolással érvényes!
Adatkezelés

Kapcsolatfelvétel

Designed with Mobirise ‌

Free Web Site Maker